Yavuz Ağıralioğlu'ndan açlık ve yoksulluk açıklaması!
  • POLİTİKA
  • 04 Ekim 2024 Cuma 16:24

29 Ekim'de parti genel merkezinin açılışını yapacak olan Yavuz Ağıralioğlu, bir taraftan parti kurma çalışmalarını sürdürürken diğer taraftan ülkenin kangren olmuş sorunlarını gündeme taşımaya ve çözüm önerileri sunmaya devam ediyor.

Türk siyasetinde Yavuz Ağıralioğlu rüzgarı esiyor.

Parti kurma çalışmalarına hız kesmeden devam edene Yavuz Ağıraloğlu, Türkiye'deki açlık ve yoksulluk ücretlerinin altını çizip, yanlış ücret politikalarını eleştirdi.

Ağıralioğlu, yaptığı açıklamada, vatandaşın alın terinin faize kurban edilmemesi uyarısından bulunup, "Asgari geçim şartlarını dikkate alarak ücret politikasının yeniden belirlenmesi mecburidir." Dedi.

İŞTE AĞIRALİOĞLU'NUN AÇIKLAMASI:

Bu tablonun sebebi uygulanan yanlış ücret politikasıdır.

Açlık sınırının “19.000 TL”, yoksulluk sınırının “64.000 TL” olduğu ülkemizde; emekli maaşlarının ortalama “15.000 TL”, asgari ücretin “17.000 TL” olarak belirlenmiş olması; vatandaşlarımızın yoksulluk ve açlık sınırının üzerinde hayatlarını idame ettirebilmesi için faizle borçlanarak yaşamlarını sürdürmeye mecbur bırakıyor.

Asgari geçim şartlarını dikkate alarak ücret politikasının yeniden belirlenmesi mecburidir. Yoksa vatandaşlarımızın alın teri faize kurban edilmektedir.

HABERE YORUM EKLE